Tänään olemme kiltisti juhlineet. Niin arvaakos joku mikä juhlapäivä tänään on ??? Noh ehkä hitusen vaikea arvata mutta kerrotaampas se nyt sit kaikille. Tänään tuli vuosi kuluneeks siitä kun Diego asettui asumaan talouteeni. Eli tasan vuosi sitten tuli haettua pieni poika kaukaa Seinäjoen melskeestä tänne maaseudun rauhaan. Kylläpäs se aika on kulunut nopeasti, ei voi muuta sanoa.

Pieni "ruipelo" poika oli noin 1,750kg kun tänne tuli ja nyt on painoa siis ihan tänään punnittu niin 6.3kg eli pieni "laihdutus" kuuri on alkanut  ja ensi tulokset ovat jo huomattavissa. Varsinaisesti täällä ei laihduta mutta pyritään saamaan keskikehon rakennus kuriin ja saamaan komia sopusuhtainen kolli. Diegon söpö sisko on viimeisillään raskautensa kanssa ja toivottovasti saamme lukea ihania pentu-uutisia piakkoin heidän blogistaan.

Laitetaans tähän nyt Ruipelon ensi askeleista otettu kuva muistuttaan kuinka paljon vuoden aikana on tapahtunut.127534.jpg

Ja ehkä huvittavin kuva joka on sieltä pentuajoilta. Pieni poika halusi lähteä karkuun verkon läpi. Päättäväisyyttä ainakin on ollut ja kekseliäisyyttä.

127476.jpg