Meil oli tääl tänään punnitus päivä. Arvakkaas paljonkos painettiin!!! ei yhteensä vaan molemmat erikseen. Paljastetaan se et toi karvis on muhun verrattuna ja mun pualvuotis painoonkin verrattuna ihan kakara. Ei muuta kuin neuvolaan tommotteet puntariin (siis kissojen neuvolaan) kyllä sitä Bodyy pitää sen verran olla ettei rääpäleeks sanota. Ei me mitään skabaa pistetä pystyyn mut kerrotaan huomenna tai ylihuomenna sit vastaukset. Et Veikkauksii kehiin PLIIIS !!!

Sit mää kuulin et me oltais tääl netin puolella tekemäss jotain muutto/muutos hommeleit.. tiiä sit mitä se meinaa. Saataiskohan me must komeempi kuva tohon frontpagelle. Hei toi muuten rimmaa komeesti toi Komeempi mun nimen kans tai siis alku on loistava kun mähän KOMEEtta ja tietty KOMEE kans.

Niih juuh me oltiin tosiaan tuol tuol... tuol Niih Hyvinkäällä tossa viikonloppuna. Tiettekstee mitä me siel tehtiin. No mä en paljon muuta kuin nukuin. Toi Karvis oli se joka siel osallistu näytelmiin. Mä olin ihan vaan tsepparina. Noh kait se karvis ihan kohtis hyvin pärjäs kun molempina päivinä pääs tuomarin parasvalintoihin. Tosin suruhan siel tuli kun ei se pärjännyt. Sen ilkeen söpö siskolikka Kettuli vei lauantaina paneeli paikan ja sunnuntaina sill oli sit semmotteit körmyi kuulemma vastassa ettei siel ois pärjännyt juhajokinenkaa vaik se on kuulemma kova mies. Siis ne Mettikiset ja Coonit oli jotain niin valtavaa verrattuna Karviksen egoon että. Tosin tais niistä kaikill olla Karvikseen parikuukautta etumatkaa et ei ihme et oli poika siel rääpäleen kokonen.

635646.jpg
Pojat laskeneet ilmeisesti lampaita

Sit tota siel oli toll meidän näyttelymestarill kuulemma monia tuttuja neitist ja muutenkin. Se kuulemma näki siel Namiskuukkelin ja sekin oli kasvanut. Ja Nyytikin siel kuulemma oli ja Sirius ja Nemo ja... ketäs muita ??? Sit yks ihastuttava uus tuttavuus mikä voitti sunnuntaina kakkoskategorian pentujen parhaan tittelin "Siperiankulta Quintrell" on tapauksen virallinen nimi ja toi kutsumanimi men vähän niinku ohitte... mut se aloitti uransa kohinalla ainoastaan VP titteli jäi saamatta mut siis voitti paneelin ekalla yrittämällä. Varmaan jotain on taas jo unohtunut mut ei täss nyt muuta jaksa kun ulkona noin komia keli... tai sit vois mennä johonkin viileeseen koisaamaan... Mut heittäkääs herjalla arvioitanne Mun ja Karvamadon painoista. katsotaan osuisko joku kohilleen. Ja varoituksen sana kuvat eivät välttämättä lihota meitä tai mistä sitä tietää ;)