Hei me oltiin tampereella viikoloppuna ja nyt me ollaan taas koton. Tai käytiin me täällä "nukkumassa" mut kuitenkin. Olipahan taas mielyttävä viikonloppu mukavien ihmisten ja kissojen seurassa. Tulihan siellä nähtyä monia tuttuja kissoja kuten Mintun sulho Ramses jälleen KOKO komeudessaan. Sekä ihastuutavia Siperialais "pentuja" ja olihan siellä Eetukin sekä Alexanderi ja Nemo sekä Pongo jos nyt oikein muistan nähneeni. Niin ja muutamia töpöhäntäisiä siellä oli ja sit toiset olivat lauantaina vähän vielä isompia töpöhäntiä kun siellä oli jotain koiran kokoisia kaneja tai mitä pupuja ne nyt olikaan.

Sitten voitais käydä läpi noita Poikien arvosteluita. Lauantaina Karvamato eli Karvis oli mukavan sedän tuomaroitavana. Kyseessä oli Ranskalainen Yan Roca-Folch joka otti VP ja TP valinnoissa yleisön mukavasti huomioon ja laittoi meidät seisomaan kasvot ja kissat kohti yleisöä. Ja oli hitusen verran huumori miehiäkin ettei aina tiennyt on herra tosissaan vai huumori mielessä. Niin ne tulokset, no KOVASTI tuomari piti ihastuttavasta pennusta tosin setelin tekstistä ei saa hirmusti selvää mutta kehuskeli kyllä valtavasti sanallisesti. VärinParhaan valinnoissa sitten se suuri yllättys tuli ja Karvamato voitti Ramseksen (!). En ollut yhtään uskoa todeksi mitä tapahtui mutta näin siinä vaan pääs käymään. No TP valinnoissa kävi myös mukavasti ja monen kilpakumppanin joukosta parhaimmaksi valittiin Karvis. Paneelissa saatiin pari ääntä ja voittaja loput 8 että ihan tyytyväinen ollaan suoritukseen. (Voitettiin Ramses =D VP valinnoissa ).

602745.jpg
Karvamadon viikonlopun saldo 2*EX1 , 2*TP ja VP

Sunnuntaina Norjalainen Anne Gro Edström arvosteli karviksen ja seteliin tuli seuraavanlaisia kommentteja: Tyyppi; Lovely baby boy, Pää Very promissing shape, silmät; EX oval, Korvat; EX set ja jotain, Turkki; Lovely taxture, very promissing lenght and developed .... Häntä; Long. Perfect! Kunto (sydän), Yleisvaikutelma; A COMING STAR ?

No VP:n vei Ramses mutta tuomari totesi kilpailun olevan epäreilua kun toinen on vasta pieni pentu ja toinen on täysikasvuinen uros. Noh ei voi mitään ja kyllähän se Ramses on ÄIJÄ. TP valinnoissa  Vastassa oli Norski Ragdolli ja Siperialainen. Norski jäi neljänneks ja sit tippu Räggäri eli jäljelle jäi kaksi siperialaista Karvis ja Tuiskutassun Aamu. Tiukankisan jälkeen Karvis valittiin TP:ksi. Paneelissa tuli tosiaan sit se yks ääni ja voiton korjas toinen ihastuttava Siperalaiskissa meinaan Tuiskutassun Anikka jolla on ihan omat kotisivukkin. Eikä tappio harmita yhtään kun noin nätti tai ihastuttava tytteli sen voitti.

602750.jpg
Näyttelyviikonlopun jälkeen on mukava jälleen ulkoilla

Siinä taiskin olla suurimmat uutiset Karviksen osalta... noh sit Diego sai sertinsä ja Kristiina kirjoitteli suuret määrät tekstiä ja anto vinkiksi että pojan pitäis testaa kukkatippoja jos vaikka ei sit jänskättäis tai aristais niin paljuu tuol arvostelus. kun kuitenkin tykkäis tuomarit pojasta niin paljon. Laitetaans vähän Kristiinan mietteitä pojasta.

Tyyppi: Upea kokoinen. Hyvän pituinen vartalo. Tykkää ruuasta. Vahva luusto
Pää: Leikattu aikaisi; pää voisi olla aavistuksen leveämpi suhteessa pituuteen. Leuka voisi olla luisumpi
Silmät: Pitää aavistuksen pyöreinä mutta silti oikea ilme.
Korvat: Hyvän kokoiset. Voisivat olla alempana.
Turkki: Ei täydellisessä turkissa. Erinomainen laatu. Hyvät karheet peitinkarvat. Erinomaisesti näyttelyynlaitettu
Häntä: Hyvä muoto, voisi olla aavistuksen pidempi.
Kunto: Erinomainen kunto Hieman ujo
Yleisvaikutelma: Kastraattipoika joka tarvii vähän rohkeuspillereitä.

Sunnuntaina sitten poika ei osallistunutkaan arvosteluun. Kun tulikin tuo Sertitili suomesta täyteen noinkin nopeasti eli seuraavana olisi joskus sit ulkomaille lähdettävä jos aikaa IP:si asti tulla. Mutta Hyvinkäälle Karvis ja Diego tulevat. Tosin Diego vain tsemppariksi ;)

602756.jpg
Poijjaat poseeraa häkissä.