LEIKKI: Nuku tarpeeksi päiväsaikaan, jotta olet pirteä öisiin leikkeihisi. Alempana on useita suosittuja leikkejä. On kuitenkin tärkeää säilyttää koko ajan Arvokkuutensa. Jos leikissä sattuu onnettomuus, putoat esimerkiksi tuolista, pese itseäsi kuin sanoaksesi: näin AIOINKIN tehdä! Se hämää ihmisiä joka kerta.

KISSAPELEJÄ:

Ota kiinni hiiri: Ihmiset yrittävät saada sinut uskomaan, että nuo möykyt peittojen alla ovat jalkoja ja käsiä. He valehtelevat. Tosiasiassa ne ovat sänkyhiiriä, joiden huhutaan olevan maailman herkullisimpia hiiriä, vaikka yksikään kissa ei ole vielä onnistunut sellaista tavoittamaan. Huhu myös kertoo, että vain kaikkein raivoisin hyökkäys voi lamaannuttaa ihmiset sen verran, että ehdit syöksyä peittojen alle hiirten kimppuun. Ehkä SINÄ olet ensimmäinen joka onnistuu maistamaan Sänkyhiirtä!

Vuorten valtias: Tähän peliin tarvitaan ainakin yksi toinen kissa. Mitä useampia, sitä parempi! Jompikumpi nukkuvista ihmisistä on Vuori 303 jota on kaikin keinoin suojeltava toiselta kissalta/toisilta kissoilta. Kaikki konstit käyvät. Tämä peli kehittää erikoisia taktiikoita, koska on otettava huomioon näyttämön epävakaa luonne. VAROITUS: Jos näitä pelejä pelaa liikaa, sinut karkotetaan vuoteesta ja kenties makuuhuoneesta. Jos ihmisistä tulee rauhattomia, ala heti kehrätä ja käperry niiden viereen. Sillä saat tilanteen rauhoittumaan kunnes he nukahtavat taas. Jos satut makaamaan ihmisen päällä tämän tapahtuessa, voitat ja olet vuoren valtias.

LELUT: Kaikki pienet esineet voivat toimia leluina. Jos ihminen yrittää kieltää esineen käytön, se on Hyvä Lelu. Juokse sen kanssa vuoteen alle. Näytä sopivan raivostuneelta kun ihminen ottaa sen pois. Katso aina mihin se pannaan jotta voit varastaa sen myöhemmin.

RUOKA: Saadakseen energiaa nukkumiseen, leikkiin ja häirintään, kissan täytyy syödä. Syöminen on kuitenkin vain puoli huvia. Toinen puoli on ruoan hankinta. Tapoja on kaksi: ihmiselle voi vakuuttaa olevansa nälkään kuolemaisillaan ja että ruokaa on saatava NYT; tai ruokaa voidaan metsästää itse. Ruoanhankintaohjeita:

a) Kun ihmiset syövät, pistä huomaamatta hännänpääsi heidän lautaselleen.

b) Älä koskaan syö omasta kupistasi jos voit varastaa ruoan pöydältä.

c) Älä koskaan juo omasta vesikupistasi jos ihmisen lasi on täynnä ja voit juoda siitä.

d) Jos saat ulkona kiinni jotain syötävää, on vain kohteliasta pyrkiä tuntemaan se. Ole sitkeä - ruoka ei ole kohtelias ja yrittää karata.

e) Kissan Arvokkuudelle ei sovi kerjätä suoraan ruokaansa kuten koirien kaltaiset alemmat elämänmuodot tekevät, mutta on useita tekniikoita pitää huolta siitä, että ihmiset eivät unohda olemassaoloasi. Näihin kuuluu: hyppääminen lempeimmän ihmisen syliin ja äänekäs kehrääminen siinä; asettuminen makuulle keittiön ja olohuoneen oviaukkoon, Suora Tuijotus, ja kiertyminen syömässä istuvien ihmisten jalkojen ympärille samalla surkeasti maukuen.


169861.jpg