Aloitetaan het alkuun tilanne päivityksellä. Karvis fanclub on vieläkin pöytälaatikossa ja tullaan julkaisemaan kun aika on siihen valmis??? kenties ennen tai jälkeen jotain mutta ehkä jotain pientä jo Tampereen näyttelyn kynnyksellä. Sit tää paaaljon suurempi asia että meidän korea ulkoiluhäkki on siirretty kiinni taloon että meillä on vapaa kulku pesuhuoneen ikkunankautta päivät yöt, tosin valitettavasti ei taida olla kesät talvet.

568253.jpg
Karvis tarkkana

Noh pientä sisustuksellista ehostusta tää paikka vielä kaipaa mutta alku on ihan lupaava. jahka sais pikkasen kissanminttuja tai jotain vihreämpää tänne kasvaan ja sit paremmat oleskelu olot. mut muuten ihan jees mesta. Täällä tulee rampattua paljon ja yleensä päivät on pyhitetty nukkumiselle ja sit nää rauhallisemmat hetket tähän ulkona ravaamiselle. kun eihän sitä nyt jaksa lämpimään aikaan riehua kun siinähän voi vaikka tulla hiki.

568264.jpg
 Diego & Karvis vierekkäin

Ja tässä todiste että me aletaan jo pikkuhiljaa tuleen paremin ja paremmin toimeen keskenään. Onhan toi Diego sellainen isähahmo mikä pitää minust pikkuisest huolta tai no välillä se kyllä on melkoinen jyrä ja pistää mut ihan maihin. Mut enköhän mie tästä kasva ja anna sille viel köniin jossain vaihees.

JA NÄKÖJÄÄN VIIDEN TONNIN RAJA LÄHESTYY TÄYTTYMISTÄÄN. KIITOS JA SILLEI TEILLE JE MEILLE KAIKILLE ! ! ! EIKÖHÄN NOSTETA LUKUA VIELÄ JATKOSSAKIN !