Nyt on sitten saatu kilpailujen tulokset karsittua kasaan ja Diegon yks vuotis paino oli suht tarkkojen mittauksien jälkeen 5,9 - 6,0 kg eli lähelle osui monen monta arvausta ja niiden johdosta jouduin useampaan kertaan tarkisteleen että kenen tulos osuisi lähimmäksi. Reetin, Eetun ja Tiinan tulokset olivat kaikki samassa nipussa ja onnittelut siitä. Näin tiukan kisan jälkeen ajattelin palkita kaikki kolme jollain palkinnoilla. Pääpalkinnon voittaa Tiina ja loistavat "lohdutus palkinnot" lähtevät Eetulle ja Reetille.

Toisessa Kilpailussa osallistujia oli kolme ja voittajan valitseminen suoritettiin Noppaa heittämällä. Eli mikä numeroista yks, kaks vai kolme tulee ensimmäisenä on palkinnon saaja. Noh kolmannella kerralla saatiin hyväksytty tulos (ensimmäisenä tuli 4 sitten 5) ja voittajaksi osottautui numero kaksi eli Outi.

Onnea Voittaneille.

Ja eiköhän samalla aleta kehitteleen uutta kilpailua ton Karvamadon kohdalle, mutta siitä lisää huomenissa tai loppuviikosta.

Lisätään tähän sellainen skaba että parhaimman Karvamato Fani tuotteen / Fani paidan tekstin keksijälle lähtee Karvamato tuotepalkinto. Ehdotuksia kehiin....

Tää on mun idea
Eteen Teksti "Karvamato ja nuoli alaspäin"

Sit katin ideasta johdettu.
Selkään ylös kruunu ja alle teksti "Karvamato Käskee..."