On jälleen kesä saapunut tänne pohjoisen perukoille, tai no kenties aikalailla yli dramatisoituneesti sanottu. Tarkoitin vaan että muutaman hieman viileämmän päivän jälkeen tuntuu hyvältä tämä lämmittävä helle tai ainakin melkein helteeksi voi kutsua. Toiset tuossa istuskelevat ulkosalla ja grillailevat makkaraa tai jotain vastaavaa tuolla grillissä, minä tässä ajattelin katsella hieman elävämpää ravintoa josko näkyis. Ja tulikin tässä mieleen yksi pieni vitsi minkä voisin kertoa tai oikeestaan kysyä. vastauksia saa laittaa kommentti osiosiin tulemaan. Mikä seuraavista on eläin. A) ketunko vetelä, B) kanhunko löysä vaiko C) sudenko rento

134584.jpg

Sen verran olen oppinut että noi värikkäät kasvit on kukkasia ja niitä ai kuulemma saisi talloa tai syödä. ja tällä kivellä istuskelu on muutenkin kivempaa. Niin palatakseni noihin lentäviin ötököihin niin pyysin isäntääni tutkimaan minkähän rotuinen perhonen se oikein tässä noin viikko sitten lentelikään, no aikansa kun se sitä etsiskeli niin päätyi tulokseen että kyseessä olisi varmaan ollut nokiperhonen tai vastaava. ihan komean näköinen ötökkä se oli.

134586.jpg

Tässä taas jorinoita ja varmaan seuraavaksi tulee juttua ikkunoiden pesusta tai jostain muusta mukavasta aiheesta. niin ja tuohon kysymykseen niin ensimmäiselle oikein vastanneelle papukaija merkki jos itse sen löytää jostain :)