Tässä viime kirjoitukseni jälkeen menin nukkumaan niinkuin puhetta taisi olla. No juuri kun sain hyvän asennon niin eikös omistajani alkanut leikkimään Paparazzia... ikävän kuvanhan siitä hän sai otettua.
129940.jpg

Onhan sitä huomattavasti parempiakin asentoja nukkua mutta hätä ei lue lakia. kun väsy alkaa painaan niin sitten on laitettava pää "tyynyyn".

Olen tässä myös jatkanut suuria leikkejä. matot saavat myös välillä kyytiä, kun sain uuden höyhenhuiskun niin pakkohan sitä oli testaja ja juoksennella perässä kuin pieni eläin. Muuten suosittelen kaikille omistajille kyseistä huiskua. Toki omistajat voivat käyttää lelua väärin ja alkaa kiusaamaan meitä suloisia karvapalleroita ja räpsimään kuvia mitä erinäisimmissä asennoissa. Yleensä poseeraan joutuu ja seuraamaan katsella kun toiset heiluttaa huiskua.
129943.jpg

Noh mitäs muuta suuria uutisia sitä on täällä päin tapahtunut. niin uusi telkkari saapui taloon nyt minäkin näen katsella sitä hieman kauempaakin vaikka toisten sylistä tai vastaavaa... tosin ei ole sen mukavampaa kuin työntää nenä kiinni ruutuun ja siitä seurata ohjelmia, olen sen huomannut että ainakin tietokoneen näytön osalta se on mukavinta. eihän sitä muuten hiiren kohdistinta saa kiinni kuin lähitaistelusta.

Omistajani myös on keksinyt loistavan jutun. laittoi sellaisen vilkkuvan pallon pesuvatiin, tietty minun tuli kauhia hinku alkaa sitä pyydystämään ja ei onneks onnistuttu saamaan kuin yksi kuva minusta kun leikin jälkeen oli tassuni aivan märkinä...

129942.jpg

Tässä taas tältä kerralta jatketaan lisää kun tapahtuu...