... ja suuvii suuloinen. Ööö eikun ihan väärä kappale. Sanomani piti että "HEI TONTTU UKOT HYPPIKÄÄ..."  ja sitä rataa elikkäs oikein hauskat joulun toivotukset tämän välityksellä kaikille lukijoille. Varmaankin vielä ennen joulua tai viimeistään joulun paikkeilla tänne tulee lisää tarinoita ja juttuja mutta näiden kuvien kera oikein mukavaa joulun odotusta itse kullekkin säädylle
306682.jpg

Toivottavasti ette pahastu kun en osannut valita kumman tänne oikein oisin laittanut niin länttäsin molemmat.

306685.jpg

Joten lahjarikkaisiin tunnelmiin ja lumen täyttäviin unelmiin. Omistaja on puhunut. (seuraavaksi varmaan Kuvien tähtikin haluaa sanoa sanottavansa???)

DIEGO:
Joo toki ! elikkäs tässä nää nolottavat potressit meikäliinistä sit on kaikkien teidä ILOKSI kiitti vaan kun kannustitte tuota omistajaa nää tänne plänttäämään. No neidot on nyt hyvii ja ihailee meikä mannen nuorekkaita piirteitä. Ja muille ruokinta majureille et älkää viitsikö aiheuttaa toisille luonto kappaleille samanlaisii kärsimyksii kun mie oon joutunut kärsiin. Niin ja paljastetaan sen verran et tää tosiaan on mun "työ" pukuni eli mut on joku vanhempi valkeaparteinen mies palkannut seuraan tän talon toimintaa et onkos ne ollut kilttei ja sillei, tähän nuttuun on piilotettu satelliitti puhelin jolla mä siihen sit otan yhteyttä. Ja eikös juuri niillämain tuo löytänyt kameran ja päätti sit napsii kuvii, Siis en mäkään sen työ maalle me ottiskeleen kuvii kun se tekee töitä.

Mut kaikest huolimatta nyt ootiskeleen et se jättikokoinen vunderpaumi tai joku joulukuusi sielt tuodaan sisään ja jahka jotain possua elikkän velipojan nimenmukaan nimettyä jouluherkkua (Kinkkua) päästään maisteleen niin sit on meikäläisell oikea joulu. Elikkäs ainakin kaikille Lumikissan K-pentueen jäsenille  (velipojille ja velitytöille) oikein hauskaa joulua sekä muillekkin kissimirreille (reetille, leeville, jatsille, mimosalle, mimmille, nellalle, jimille, ainalle, patelle, .... ) teitä on niin paljon etten millään kaikkia muista erikseen mainita mutta kuitenkin kaikille kisuille ja mirreille, jätkille ja kolleille, misuille ja neidoille. Ai niin ja pitäis kai niille omistajillekkin sanoa et olkaa kilttejä meitä kohtaan me ollaan ihanii sit teille ! JA sitä ruokaa ja herkkuja niin paljon kun me halutaan. onhan joulu tulossa ! nyt poistun takaoikealle pitämään loppu tarkastusta.