Pahoittelen viivästystä. mutta nyt on aika julkaista asiat.


Tervetuloa kaikki tähän historialliseen tiedotustilaisuuteen. Mukava nähdä teitä täällä näin runsaslukuisesti paikalla ja toivonkin jokaisen jättävän tervehdyksensä kommentti osioon. Myös kysymykset, terveiset ja palautteet tulee sitä kautta perille. Pyrin vastaamaan kaikkiin mieltänne askarruttaviin asioihin mahdollisimman nopeasti ja paikalla pyrimme olemaan noin klo 22 asti.

Tärkeimpänä asiana on Blogin henkilöstössä tapahtuneet muutokset. Kirjurina ja tiedoituspäälikön virassa jatkan edelleen minä eli Kimmo. Mutta olemme saaneet joukkoomme vahvistuksia ja täten muutamia muutoksia organisaatiomme suhteen on luvassa. Amanda vanha maatiaisrouva/neiti jatkaa edelleen porukan keulilla rautaisella luonteellaan, jopa rautarouvaksi häntä voisi nimittää. Promoottorin/konsultaation virkaa Diego eli Lumikissan Komeetta jatkaa ja on lupautunut viemään siperiankissojen tunnettavuutta eteenpäin ainakin vielä hetken aikaa. Kesän lähestyessä ja vuoden iän saapuessa asiaa täytyy puntaroida uudemman kerran mutta toistaiseksi olemme sopineet työsuhteen jatkuvan toistaiseksi.

Uutena tulokkaana muonavahvuuteen on saapunut Alizarin Bomber Boy eli Karvamato. Hänen toimenkuvaansa liittyy promootio tapahtumat eli näyttelyt sekä siperiankissojen rodun jatkaminen tulevaisuudessa. Hänenlaistaan lupaavaa ja kehityskelpoista henkilöstöä olemme etsineet/toivoneet saavamme mukaan toimintaamme ja uskomme että hän tulee sopeutumaan nopealla aikajänteellä muun henkilöstön aiheuttamiin paineisiin. Usein uusin tulokas joutuu todistamaan että on paikkansa toiminnan ytimessä ansainnut ja uskomme että tämän suhteen ongelmat saadaan nopeasti ratkaistua.


446283.jpg

Alizarin Bomber Boy alias karvamato.

464560.jpg

Kuva Heikki Siltala


Olemme alustavasti suunnitelleet Fan clubin perustamista ja kentie fanipaitojen tekemistä Löytyykö kannatusta ??? lisäksi sivusto saattaa muuttua ja muuttaa mutta asiat ovat niiltä osin vielä auki. Ja nimiehdotuksia kuunnellaan... Tällä hetkellä vaihtoehdoiks on omaan päähän pälkähtänyt Gizmo (gremlinssin hellyyttävä hahmo), Karvis (juontuu Karvamadosta), Neo ("Valittu" Matrixista)